Benefietkerstdiner voor 500 gezinnen van de Voedselbank

Andy & Melisa hebben de ‘Stichting Share your compassion’ in september dit jaar opgericht met als doel minderbedeelde kinderen een helpende hand te bieden. Daarom organiseren zij een feestelijk Benefietkerstdiner voor de leden van de Voedselbanken Apeldoorn tot en met Hengelo (ov) op 27 december 2014 aanstaande. Indoor speeltuin ‘Dolle Pret’ in Almelo stelt geheel belangeloos de locatie hiervoor beschikbaar van 14.00 uur tot en met 20.00 uur. Tot grote verbazing van hen hebben de besturen van de Voedselbanken Almelo, Deventer, Enschede en Haaksbergen besloten hieraan geen medewerking te verlenen. Via deze weg willen zij alsnog een oproep doen aan de leden van deze Voedselbanken. Zij zijn van harte welkom en kunnen zich hiervoor individueel aanmelden via shareyourcompassion@post.com

Ondanks deze tegenslag, laten Andy & Melisa zich niet het uit veld slaan. “Er is gewoonweg veel verborgen armoede in Nederland. Met alle liefde willen wij de kinderen en ouders van de deelnemende Voedselbanken Apeldoorn, Borne, Hengelo, Oldenzaal, Rijssen-Holten en Zutphen een geweldig Benefietkerstdiner aanbieden. Wij zijn deze Voedselbanken dan ook erg dankbaar voor hun inzet en medewerking”.

Programma
Andy & Melisa zijn druk bezig deze dag zo geslaagd mogelijk te maken. “ Er is busvervoer geregeld voor de leden van de deelnemende Voedselbanken. Met dit initiatief willen wij de ouders en kinderen een hartverwarmend kerstdiner geven zodat zij op deze dag hun zorgen kunnen vergeten. Wij zijn hiermee druk bezig. Er is volop vertier voor de kinderen en de ouders. Bovendien zijn er ook cadeautjes geregeld voor de kinderen. Tot slot regelen wij allerlei artiesten om hen alsnog een topavond te geven”. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. We zijn volop bezig deze dag tot in de puntjes te regelen. “Wij doen ons uiterste best en hopen dat iedereen wilt meewerken”.

5 (100%) 4 votes

Reageren is niet mogelijk